Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Birthing - Roll on

  • 289 SEK

Förändring av livsomständigheter. Nya mödrar, nya projekt, nya tider. Manifestera kreativitet.

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

BIRTHING - ROLL ON FRÅN BALIPURA

BASKRISTALLER: Månsten, malakit, ametist, rosenkvarts, krysokolla och bergkristall

EGENSKAPER:  Förändring av livsomständigheter. Nya mödrar, nya projekt, nya tider. Manifestera kreativitet.

DOFTER: Rose Geranium*, Vanilla, Sage*, Jasmine & Lavender*

*Ekologiskt

ATTRIBUT

Birthing roll on hjälper till att skapa och anpassa sig till nya livsomständigheter; från graviditet* och moderskap till att förverkliga nya projekt eller anpassa sig till nya livssituationer. Anpassning till nya livsomständigheter kräver fysiska kliv från ett tillstånd till ett annat. Eftersom våra kroppar påverkas mycket av månen, påverkas även pulserna, dygnsrytmerna, menstruationsrytmerna och de olika vätskorna i kroppen (inklusive bröstmjölk) av dess cykler. De särskilda kristallerna i denna blandning stöder alla våra naturliga biorytmer och hjälper till med regenerering och förnyelse för att hålla förändringsmomentumet igång.

Denna roll on är också underbar för att ge energetiskt stöd till blivande mödrar* - före, under och efter förlossningen. Genom att använda den för att energetiskt rena och ladda upp en gravid kvinnas aura med skyddande, välkomnande och kärleksfulla energier underlättar den hennes smidiga övergång till denna nya livsfas samtidigt som den stöder henne att uppleva förlossningen med öppenhet, mod och flexibilitet. Malakit och ametist har traditionellt använts av doulor för att "skydda" mödrar under förlossningen.

Att berika livskraften och kunna förverkliga och förankra dina kreativa idéer för att välkomna projekt och barn från en plats av kärlek och självkänsla genom aurisk tonifiering är denna roll ons gåva. Om du står inför någon förändring i livsomständigheterna, som förlust, byte av bostad, bli förälder, flytta till ett annat land, adoptera ett husdjur osv., hjälper det att genomföra dessa ögonblick och känna dig stärkt av kärlek. Månsten är en nyckelkristall som ingår i denna blandning och är utmärkt för att stärka kopplingen till din kreativitet och feminina (skapande) energi.

*Undvik användning under första trimestern

ANVÄNDING

Applicera generöst på nackens baksida, handleder och chakra-centrum. Andas in djupt tre gånger och låt energin sjunka in. Upprepa vid behov!

INGREDIENSER
Söt mandelolja, rena eteriska oljor och högkvalitativa kristaller.


HÅLLBARHET
24 månader efter öppningsdatumet.

OBS! Kristaller, smycke och tygpåse medföljer ej.