Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Armband - 7 Chakras

  • 279 SEK

Chakraharmoniserande. Balanserar energiflödet. Rensar blockeringar

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

7 CHAKRAS - ARMBAND FRÅN BALIPURA

KRISTALLER: Granat, karneol, citrin, peridot, blue lace agat, lapis lazuli och ametist

EGENSKAPER: Chakraharmoniserande. Balanserar energiflödet. Rensar blockeringar

ATTRIBUT

Upptäck detta kraftfulla armband som realignerar och helar genom aurafältet. Denna produkt är skapad med omsorgsfullt utvalda kristaller för att synergistiskt arbeta med alla 7 stora chakran och ge harmoni och balans. Upplev känslan av att vara i linje, i flöde och obehindrad.

Chakran är de cirkulära energipunkterna längs ryggraden från korsbenet till toppen av huvudet. Dessa energipunkter är kopplade till olika organ och körtlar i kroppen och strålar också ut från den. De spelar en viktig roll i distributionen av livsenergi, även känd som chi, qi eller prana. Dessa osynliga energihjul håller oss friska och levande och kan även avspegla obalans och störningar i våra fysiska, mentala, emotionella, andliga och etiska system.

I vår hektiska vardag möter vi ofta svårigheter och stress som påverkar vår fysiska, emotionella och energiska kropp. Detta kan blockera flödet i vårt aurafält och få oss att känna oss fastlåsta. Men nu kan du ta hjälp av denna fantastiska roll on som innehåller energin från 7 noggrant utvalda kristaller. Varje kristall är specifikt vald för att ge fördelaktiga effekter på det motsvarande chakrat.

OBS! Tygpåse medföljer ej.