Grounding - Auraspray

  • 279 SEK

Känn dig närvarande, balanserad och stärkt. Förankra ditt självförtroende, din stabilitet och styrka.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

GROUNDING - AURASPRAY FRÅN BALIPURA

BASKRISTALLER: Svart turmalin, rökkvarts, hematit och bergkristall

EGENSKAPER:  Känn dig närvarande, balanserad och stärkt. Förankra ditt självförtroende, din stabilitet och styrka.

DOFTER: Vanilla & Clove Bud*

*Ekologiskt

ATTRIBUT

Grounding Auraspray förhindrar oss från att vackla i svåra situationer genom att aktivera och stärka de lägre chakrorna (särskilt rotchakrat). Den förbättrar flödet i vår dagliga rutin och ersätter rädsla med självförtroende, stabilitet och styrka.

Visualisera trädets rötter som tränger ner i marken och skapar en koppling där den ena naturligt förlängs av den andra. Detta är målet med jordning - att skapa en koppling till moder jord för att ge oss mer stabilitet och styrka i våra dagliga liv.

Precis som med ett hus är det avgörande att utveckla en solid grund. På samma sätt behöver du en stark grund när du utvecklas andligt för att kunna sträcka dig och växa framgångsrikt. Ju djupare rötter, desto högre grenar - att vara djupt rotad i dig själv gör det lättare för dig att höja ditt sinne och förbättra din upplevelse av livet.

Energilinjer strålar från himlen, passerar genom oss och ner i marken. När dessa energilinjer bryts passerar våra upplevelser inte igenom utan fastnar istället. Det är därför det är så viktigt med denna koppling. Om vi samlar på oss för mycket bagage stör det energiflödet från det astrala genom oss till jorden.

Detta energiflöde är värt att ta hand om. Moder Jord är alltid där för att ta emot det vi har att ge (t.ex. rädsla, ilska... allt du har för mycket av). När vi släpper taget tar hon emot det. Långt ifrån att ogilla att vår skräp faller till henne, accepterar hon våra energier villigt och omvandlar allt vi ger till sin ursprungliga rena form. Jordande Aura-blend återställer denna hälsosamma koppling och flöde. Moder Jord har en mycket stabil puls och rytm... att vara i kontakt med detta är en mycket tröstande upplevelse som hjälper oss att sakta ner och njuta av livet i en lugnare takt.

ANVÄNDING
Använd genom att hålla sprayen vid baschakrat och spraya uppåt till hjässan. Du kan även gå tillbaka och spraya igen vid en specifik chakrapunkt om du känner dig dragen till eller medveten om blockering där. Sätt din avsikt, ta 3 djupa andetag och koppla av samtidigt som du återupprättar känslan av integrerat flöde genom hela dig själv.

INGREDIENSER
Vatten (naturligt källvatten från Balis vulkaniska berg, som sedan energetiskt rengörs och välsignas i en speciell balinesisk ceremoni), Alkohol (högklassig, lokalt producerad parfymalkohol), 100% ren eteriska oljor, olika blomessenser, naturliga kristaller (rengjorda, aktiverade och laddade för att återuppliva den ursprungliga livskraften), mycket omsorgsfullt arbete och kärlek.

HÅLLBARHET
24 månader efter öppningsdatumet.

OBS! Kristaller, smycke och tygpåse medföljer ej.