Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Red Cap Ametist (Auralit)

  • 95 SEK

Läcker rå spets i Auralitametist. Mått: från 3 - 7 cm. Välj storlek nedan. Främjar: ★ Utveckling ★ Förståelse ★ Andligt seende


sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Häftig 'Red cap' ametist från Brasilien, även kallad Auralit eller Super 7, en mycket ovanlig form av mörk ametist med hematitröd beläggning i spetsen.

Chakra: Kronchakra och rotchakra

Ursprung: Brasilien

Mått: 

Medium: ca 3 - 4 cm (knubbiga)

Large: ca 4 - 7 cm (avlånga)

Attribut

Red Cap anses vara är en kraftfullt skyddande kristall som kan rena alla energier i auran och den fysiska kroppen. Den anses vara bra för att bygga oräddhet, främja produktivitet och främja åtgärder för att förändra ditt liv. Den mycket vackra och kraftfulla red cap ametisten förbinder rotchakrat med kronchakrat. Den rensar meridianerna och hjälper till att anpassa kundaliniströmmarna av energi som flödar uppför ryggraden. Red Cap kan hjälpa till att ge dig mod och styrka i svåra livssituationer. Det förbättrar dina drivkrafter och tänder din passion. Det attraherar starkt kärlek och romantik genom att ta in kärleksfrekvenserna.

Notera att varje sten kan ha variationer i färg och form, och kan skilja sig från det som visas på bilden. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet.