Red Cap Ametist (Auralit)

  • 95 SEK

Läcker rå spets i Auralitametist. Mått: från 3 - 7 cm. Välj storlek nedan. Främjar: ★ Utveckling ★ Förståelse ★ Andligt seende


Häftig 'Red cap' ametist från Brasilien, även kallad Auralit, en mycket ovanlig form av mörk ametist med hematitröd beläggning i spetsen.

Chakra: Kronchakra och rotchakra

Ursprung: Brasilien

Mått: 

Medium: ca 3 - 4 cm (knubbiga)

Large: ca 4 - 7 cm (avlånga)

Attribut

Red Cap anses vara är en kraftfullt skyddande kristall som kan rena alla energier i auran och den fysiska kroppen. Den anses vara bra för att bygga oräddhet, främja produktivitet och främja åtgärder för att förändra ditt liv. Den mycket vackra och kraftfulla red cap ametisten förbinder rotchakrat med kronchakrat. Den rensar meridianerna och hjälper till att anpassa kundaliniströmmarna av energi som flödar uppför ryggraden. Red Cap kan hjälpa till att ge dig mod och styrka i svåra livssituationer. Det förbättrar dina drivkrafter och tänder din passion. Det attraherar starkt kärlek och romantik genom att ta in kärleksfrekvenserna.

Notera att varje sten kan ha variationer i färg och form, och kan skilja sig från det som visas på bilden. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet.