Red Cap Ametist (Auralit)

  • 105 kr

Häftig 'Red cap' ametist från Brasilien, en mycket ovanlig form av mörk ametist med hematitröd beläggning i spetsen. Finns i två storlekar.


I lager
Dela

Häftig 'Red cap' ametist från Brasilien, även kallad Auralit, en mycket ovanlig form av mörk ametist med hematitröd beläggning i spetsen.

Priset är per styck

Mått: 

Medium: ca 3 - 4 cm (knubbiga)

Large: ca 4 - 7 cm (avlånga)

Ursprung: Brasilien

Attribut:

Red Cap anses vara är en kraftfullt skyddande kristall som kan rena alla energier i auran och den fysiska kroppen. Den anses vara bra för att bygga oräddhet, främja produktivitet och främja åtgärder för att förändra ditt liv. Den mycket vackra och kraftfulla red cap ametisten förbinder rotchakrat med kronchakrat. Den rensar meridianerna och hjälper till att anpassa kundaliniströmmarna av energi som flödar uppför ryggraden. Red Cap kan hjälpa till att ge dig mod och styrka i svåra livssituationer. Det förbättrar dina drivkrafter och tänder din passion. Det attraherar starkt kärlek och romantik genom att ta in kärleksfrekvenserna.

Chakra: Kronchakra och rotchakra


*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Hack och avslagna flisor förekommer.